Vols desconnectar de la rutina i connectar amb la natura? Si és així, el senderisme és l’esport perfecte per a tu! El senderisme és una forma estupenda de sortir a l’exterior i gaudir de l’activitat física en plena natura. A més, és un esport no competitiu, cosa que fa que t’ho puguis prendre amb calma i fruir de les vistes. Sigui en boscos, muntanyes o altres zones naturals, el senderisme és una forma ideal de passar temps a l’aire lliure i connectar amb la natura.

Beneficis del Senderisme

El senderisme té molts beneficis, tant físics com mentals. Des del punt de vista físic, és una forma estupenda de fer exercici. També és de baix impacte, per la qual cosa és fàcil per a les articulacions. A més, s’ha demostrat que caminar per la muntanya té efectes positius en la salut física. Mentalment, el senderisme també et pot ajudar a reduir l’estrès i l’ansietat.

De senderisme al Paratge Natural de l’Albera

Si vols iniciar una ruta de senderisme prop de Darnius, et recomanem que visitis el Paratge Natural de l’Albera.

El paratge natural d’interès nacional de l’Albera és un monument natural situat al nord-est de la província de Girona, en la Serra de l’Albera, i compren part dels termes municipals de la Jonquera, Espolla i Rabós. La zona és de gran interès geològic, ja que deixa al descobert gran part de les roques que conformen el massís de l’Albera.

Aquest paratge natural té una extensió de més de 24.000 hectàrees i alberga un gran nombre d’espècies vegetals i animals. De fet, es considera una de les zones més importants per a la biodiversitat que presenta.

Ja ho saps!, no et perdis aquesta ruta única i visita’ns quan acabis! T’esperen els millors plats de la nostra cuina catalana a Restaurant Nàutic Darnius!