Si voleu conèixer la comarca de l’Alt Empordà a Girona, el pantà de Darnius-Boadella és un bon punt de partida. Des d’aquest bell i pintoresc lloc, podreu descobrir alguns dels millors llocs d’interès de la zona, com el Dolmen del Mas Puig de Caneres, l’Ermita de Sant Esteve del Llop i, per descomptat, el pantà de Darnius-Boadella.

El Dolmen del Mas Puig de Caneres és un monument funerari megalític amb una cambra de tomba de corredor. És una part important del patrimoni cultural d´aquesta regió i ofereix als visitants una visió del seu passat. Per la seva banda, l’Ermita de Sant Esteve del Llop, que és a 3 km de Darnius a Maçanet de Cabrenys, es remunta a l’època romànica i va ser reformada al segle XV.

I per últim, el bell pantà de Darnius-Boadella, ideal per passar un dia en família o amb amics. El pantà de Boadella (al terme municipal de Darnius) és una visita obligada en qualsevol visita a la regió. L’embassament té 60 m d’alçada i cobreix gairebé 100 hectàrees, cosa que el converteix en un dels embassaments més grans de Catalunya. Les seves aigües reguen 10.000 hectàrees de la plana empordanesa i també proveeixen aigua potable Figueres. Una carretera que creua la presa ofereix unes vistes panoràmiques fantàstiques de la zona i dels paisatges que l’envolten.

Què visitar a prop del pantà de Darnius-Boadella?

A més, podràs observar diverses espècies d’aus aquàtiques i altres animals, fer passejades per la natura o practicar esports aquàtics com el piragüisme o el caiac.

La millor manera de gaudir de tot allò que ofereix aquest bell lloc és visitant el nostre restaurant situat al costat del pantà de Darnius-Boadella: un lloc perfecte per dinar o sopar en família o amb amics. Així que vine a descobrir el nostre restaurant de cuina mediterrània i no us perdeu tota la bellesa que us ofereix aquesta increïble zona de l’Alt Empordà visitant els millors llocs d’interès!