La cuina catalana és coneguda per la seva riquesa i varietat, i els plats de tardor són un perfecte exemple d’això. L’època tardorenca és el moment perfecte per a gaudir de bona companyia i de les vistes al pantà de Darnius al restaurant Nàutic Darnius mentre gaudeixes de la deliciosa cuina catalana!

Plats de tardor amb productes frescos i de gran qualitat

Estem en una excel·lent època per a compartir amb amics bons plats de la gastronomia catalana, i ja comencen a venir de gust altres plats més calents, tots ells elaborats amb ingredients frescos i de gran qualitat. Però si hi ha un producte estrella de la cuina de tardor aquest són els bolets. Bona prova és la gran versatilitat de bolets que trobaràs en la nostra carta, com els Rovellons amb botifarra esparracada o els Rossinyols amb botifarra.

Els Rovellons amb botifarra esparracada és una elaboració típica de la nostra cuina catalana. Es tracta d’un plat molt senzill, però molt saborós. La bona matèria primera dels bolets i la botifarra, dota a aquest plat d’un resultat exquisit ple de sabor i tradició!

Un altre plat de tardor amb productes de la nostra terra i de temporada, casolà, senzill i autèntic, és la Botifarra esparracada amb rossinyols.

En la nostra carta, també trobareu elsPopets amb ceba, una antiga elaboració molt gustosa que pots menjar com a segon plat o bé com a aperitiu o tapa. És un plat per a xuclar-se els dits!

Si busques una experiència gastronòmica catalana saborosa i autèntica i provar els nostres plats de tardor, no deixis de visitar-nos aviat! El nostre restaurant familiar està situat en un lloc idíl·lic, el pantà de Darnius – Boadella. Gaudeix de la millor cuina catalana amb productes de temporada d’alta qualitat. A més, disposem d’una fantàstica terrassa en plena natura perquè gaudeixis de la nostra cuina!