El Pantà de Darnius Boadella és el lloc perfecte per a practicar esports aquàtics. Està obert al públic i alberga el Club Nàutic Darnius, que ofereix una gran varietat d’activitats, entre elles el caiac. L’embassament és també un gran lloc per a pescar, fer piragüisme o practicar vela. A més, gràcies a la seva variada fauna i el seu pintoresc entorn, el Pantà de Darnius Boadella és perfecte per a fer una excursió d’un dia o una escapada de cap de setmana.


Esports aquàtics i activitats al pantà de Darnius Boadella

El pantà de Darnius Boadella és el lloc ideal per a gaudir d’una excursió d’un dia o una escapada de cap de setmana a l’Alt Empordà per a practicar esports aquàtics, com el caiac, o simplement per a passejar en un indret envoltat de natura.


Caiac i pesca en el Pantà

Una de les activitats més populars en el pantà és navegar en caiac. Per accedir a l’activitat, hauràs d’arribar fins al Club Nàutic Darnius i llogar caiacs individuals per a dues o tres persones.

Durant el recorregut pel pantà, en direcció a Sant Llorenç de la Muga, pots seguir curs del riu Muga fins a veure les ruïnes de l’antic poble que va quedar sota l’aigua de l’embassament. Una altra excursió recomanada és seguir cap al Riu Arnera, a la dreta de l’embassament, en direcció al Balneari de la Central.

Recorda que si vols navegar per compte propi, sigui en caiac, piragua o un altre tipus d’embarcació, hauràs de disposar d’un permís de navegació o autorització oficial. D’igual forma, només es permet pescar en el pantà amb llicència.

Ja ho saps! El pantà de Darnius és el lloc perfecte per a gaudir d’un dia a l’aire lliure. Esports aquàtics, pesca, passejar per la natura… hi ha per a tots els gustos! Si a més vols trobar un bon restaurant a prop de Darnius per a menjar o prendre unes tapes, visita el Restaurant Nàutic Darnius, trobaràs els millors plats de la cuina mediterrània amb productes locals d’alta qualitat.

A més, a Restaurant Nàutic Darnius disposem d’una fantàstica terrassa exterior amb espectaculars vistes al Pantà de Darnius-Boadella! Us hi esperem!