Les festes de Nadal són dies especials de trobades acollidores amb els nostres familiars i amics, sobretaules infinites, la il·lusió de nens i nenes i els nous desitjos per a l’any que comença. Una tradició d’esperit nadalenc en la que omplim la taula d’aliments fets amb una estima especial.

Estem pocs dies abans de Nadal, i és hora de començar a pensar en els plats dels menjars i sopars familiars de les festes d’enguany. A Nàutic Darnius ja tenim preparats el nostre Menú de Nadal i de Cap d’Any perquè vingueu a celebrar les festes amb nosaltres!

 

MENÚ DE NADAL

MENÚ DE CAP D’ANY

 
 

NADAL A CASA

 

Aquests són alguns dels nostres plats per a emportar* durant les Festes de Nadal! (disponibles pels dies 24, 25 i 26 de decembre, 1 i 6 de gener), tots elaborats per nosaltres!

 
  • Canelons de Rostit (1 peça) / 3 €
  • Pollastre a la catalana (sencer, panses, prunes i pinyols) / 25 €
  • Foie d’Ànec / 15 €
  • Peus de porc amb gambes / 13 €
  • Escudella i carn d’olla / 12 €
 

*COMANDES! Fes la teva comanda amb temps reservant com a mínim una setmana abans.

   

Aquest any celebra les festes de Nadal amb el nostre menú de Nadal i de Cap d’Any en un lloc idíl·lic com és el pantà de Darnius – Boadella. Gaudeix de la millor cuina mediterrània amb productes locals d’alta qualitat. Disposem d’una fantàstica terrassa en plena natura amb vista al pantà!

Desitgem que passeu unes bones festes!!!